Как японските минитрактори могат да ви спестят време, Стрес и пари.

Wiki Article

Има сухо сцепление. Управление – рулев хидроусилвател.

Минитрактор – машина, набираща все по-голяма популярност в отечествените потребителей. Ведь той е незаменим в неголемите стопанства и на фермите, и дори на приусадебното участке, може да се окаже, че е много полезен.

В нашия сайт можете веднага да закупите части, за да ги получите в запаса, или да ги запишете по-късно, когато са необходими.

Но в отличие от китайската техника, развива голяма скорост на движение, икономично разходва гориво и масло, качественно произвежда пахоту.

Отзиви на собствениците в помощ на тези, които искат да изберат правилно минитрактор

Любите мини трактори могат да се използват като универсална спецтехника за изпълнение на разнообразни работи, променящо се оборудване.

Занимават се с горско засаждане и паркова работа, използват се за грижа за двора и като товаро-разтоварна техника.

Усилената гидравлика осигурява работа на навесните инструменти под интензивната нагрузка.

Они също са способни да понижават значителни натоварвания и да достигат невисоки скорости за ефективна работа.

Етот представител на моделния ред Кубота идеално се справя с поставения фронт на работа на поле и в условия на приусадебно пространство.

Удобно работно място с регулируема дължина на седалката и предпазни колани, ергономичен контролен панел с механичен часовомер, индикатори за количеството гориво и температурата на антифриза.

Минитрактор Кубота — надеждна спецтехника Японски минитрактори с увеличен работен ресурс. Главно изискване към машините — не стартирайте с контрол и във времето сменете техническите течности.

Разрешения, лицензи и глоби в хранителната промишленост

Минитракторите са доста практична техника, която се предлага с отличен подпор в дървесни приведения в домашното стопанство. Подойдет той и за фермера средни ръце – при наличие на навесно оборудване областта на приложението му значително се разширява.

Report this wiki page